Hempel

 

Hempel er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1915, og har i dag til huse i Kongens Lyngby i København.

Herfra yder de professionel service til kunder verden over, både på land og til vands.

De sørger for at sætte farve på vores hverdag, beskytter vores båd og udstyr, og forlænger herved også levetiden. Herved reduceres vedligeholdelsesomkostningerne, og vi sætter miljøvenligheden i fokus, uden at gå ned på den tårnhøje kvalitet, som Hempel er kendt for.

Med produkter fra Hempel kommer resultatet til at skille sig ud, og man er samtidig ikke i tvivl om at kvaliteten er i top. Du vil oplevet et flot og professionelt resultat, som er mere miljøvenligt og letter vedligeholdet.

Hempel har produkter i flere kategorier og prisklasser, så alle kan være med. Produktprogrammet er omfattet af alt indenfor pleje og beskyttelse af din båd. Her kan du finde lak, primer, bundmaling, rens, vask, polish osv.

Du vil blive præsteret for forskellige produkter, alt efter om du sejler i saltvand eller ferskvand, og om det skal være mere eller mindre miljøvenligt.

 

-

 

Vi hos Båd-Manden.dk vil gerne slå et slag for de miljøvenlige produkter Silic One, som er biocidfri og kobberfri, og i stedet baseret på silikone og hydrogel, som giver en meget glat overflade, hvor begroning har svært ved at fæstne sig, og hvis uheldet er ude, sejles det nemt af når båden kommer i bevægelse. Dette giver også en nem rengøring og vedligeholdelse - whats not to like?

Hempel har endda udviklet Silic Seal, der bidrager til et let skift fra traditionel bundmaling til Silic One, uden at du behøver at have afrenset hele bunden, inden du kan sejle mere miljøvenligt. Og fik vi sagt, at du også kan få et propelkit?

Med Silic One får du altså bedre beskyttelse og lettere vedligehold af din båd, du sparer brændstof med den nye glattere bund, og du bidrager til et sundere miljø i havet og søerne.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password