Vetus

Vetus blev grundlagt i Holland i 1964 og med sine over 50 år på bagen, kan vi godt tillade os at sige, at vi har at gøre med en virksomhed og producent i topklasse.

Vetus er et stærkt hold, bestående af professionelle medarbejdere, hvoraf langt størstedelen selv er sejlere, og derfor har en utrolig stor baggrundsviden og en naturlig tilgang til sejllas, og alt hvad dette indebærer. I teamet finder du også de 25 uundværlige ingeniører, som bestemt skal nævnes, da de bærer en enorm stor del af arbejdet.

Vetus udvikler og producerer konkurrencedygtige produkter, som er helt unikke – alt er testet og godkendt.

Vetus tilbyder ikke bare produkter, men hele færdige systemer, så du får en alt-i-en løsning, hvor du ikke selv skal ud og stykke en løsning sammen. Du har mulighed for at vælge imellem hele 14 systemer – lige fra styrbord til bagbord, fra agter til bov.

Vetus tilbyder et globalt distributions- og servicenetværk med datterselvskaber i 16 lande. Dette betyder at du som kunde altid kan regne med en hjælpende hånd fra vetus, da de byder på et verdensomspændende servicenetværk og en verdensdominerende garantiperiode.

Garanti på Vetus produkter:

Udstyr: Vetus yder en markedsførende 3 års garanti, på alt Vetus udstyr.

Motorer: Vetus yder 5 års garanti på motorer.

Læs mere om Vetus unikke garanti, og gældende garantibetingelser HER.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password