Generelle salgs- og leveringsbetingelser

Køb hos Båd-Manden.dk

Båd-Manden.dk, Gosmervej 85, 8300 Odder, CVR: 39358433

mail service@baadmanden.dk eller på telefon: +45 22 266 255

Der er ikke indgået en bindende købeaftale med Båd-Manden.dk, før du har modtaget en ordrebekræftelse fra Båd-Manden.dk. Der tages forbehold for prisfejl mv. som følge af valutaændringer, krig, terror, naturkatastrofer, force majeure, leveringssvigt, afgiftsændringer, udsolgte varer og trykfejl. Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos Båd-Manden.dk´s grossister. Båd-Manden.dk gør opmærksom på, at medmindre andet er nævnt, så er sproget i manualerne til de varer som Båd-Manden.dk sælger på engelsk.

Betaling 
Båd-Manden.dk modtager betaling med VISA/Dankort , VISA, VISA Electron, Mastercard.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes!
 
Båd-Manden.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Nets.

Reklamationsret
Som forbruger har man 2 års reklamationsret. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, alm. Slidtage modifikationer eller misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Der henvises i øvrigt til Købelovens bestemmelser vedrørende reklamationer.
 
Anvendelse af reklamationsret
Vil du påberåbe en mangel, skal du give Båd-Manden.dk  meddelelse herom inden for rimelig tid, efter at du har opdaget manglen. Forud for enhver returnering skal du sende en mail til service@baadmanden.dk. Returnering efter afsluttet reparation eller ombytning af produktet sker for Båd-Manden.dk´s regning. Bemærk, at varer der sendes uden porto, på efterkrav eller uden omdeling, nægtes modtaget af Båd-Manden.dk. Båd-manden.dk opfordrer kunden til at tage kopi/backup af eventuelle data. Båd-Manden.dk kan ikke gøres ansvarlig for tabte data.
 
14 dages returret
I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via internettet har forbrugeren 14 dages fortrydelsesret. Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 14 dage tilbagebetaler vi købesummen. Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i original emballage og i samme stand som da varen blev modtaget. Såfremt varen har været monteret/installeret/taget i brug bortfalder returretten.

For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Post Danmark (eller anden fragtmand) senest 14 dage efter modtagelsen. Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler forbrugeren.

Forsvarlig returnering
Alle produkter, der returneres til Båd-Manden.dk skal være forsvarligt indpakket. Båd-Manden.dk hæfter ikke for skader som følge af mangelfuld emballering.
Båd-Manden.dk anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til Båd-Manden.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted.

Returnering som følge af forkert fakturering- og/eller forsendelsesoplysninger
Hvis kunden har afgivet forkerte eller mangelfulde fakturerings- eller forsendelsesoplysninger, der medfører, at indholdet sendes tilbage til Båd-Manden.dk, forbeholder vi os ret til at opkræve kunden fragt omkostningerne.


 

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og i danske kroner.

 

Fakta og priser er givet med forbehold for eventuelle fejl og unøjagtigheder (pga. menneskelig eller tekniske fejl) samt eventuelt slutsalg.


Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Båd-Manden.dk, Gosmervej 85, 8300 Odder, CVR: 39358433 på mail service@baadmanden.dk eller på telefon: +45 22 266 255
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Du kan endvidere ved evt. klage rette henvendelse til Forbrugerklagenævnet, kfst.dk , Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby , kfst@kfst.dk, telefon 41 71 50 00 (Hverdage 9-16).

GAVEKORT 
Gavekortet er gyldigt i to (2) år. Gyldighedsperioden er angivet på gavekortet. Man kan ikke fylde flere penge på gavekortet. Gavekortet kan ikke ombyttes til kontanter. Gavekortet er et værdidokument som kunden bør være opmærksom på. Gavekortet kan ikke kobles til en bestemt person. Båd-Manden.dk er ikke ansvarlige for bortkomne gavekort. En aftale om køb af gavekort træder først i kraft når Båd-Manden.dk bekræfter købet via e-post til den mailadresse kunden har opgivet ved bestillingen. Kunden er ansvarlig for at udfylde alle oplysninger korrekt ved køb af gavekortet. Båd-Manden.dk kommer ikke til at erstatte fejlleverancer eller ligende som er opstået ved at have opgivet ukorrekte oplysninger


Fortrolighed 
Båd-Manden.dk gemmer kun de oplysninger som er relevante for at gennemføre din bestilling - herunder navn, adresse, email og telefon samt varedata m.m., som vedrører kundeforholdet.
 
Vi registrerer desuden følgende typer af oplysninger om dig (såfremt du oplyser dem til os): Alternative leveringsadresser (det gør vi så de kan benyttes når kunden ønsker ordrer sendt et andet sted hen end hvor betalingsadressen er)

Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men på computere beskyttet bag firewall og som er beskyttet med adgangskode. 
Der registreres ingen andre personfølsomme oplysninger.
 
Alle kundeoplysninger indtastes og transmitteres i ikke-krypteret form til Båd-Manden.dk.
 
Alle oplysninger bliver behandlet strengt fortroligt og vil ikke blive udleveret til tredjepart.

SPØRGSMÅL
Ved spørgsmål, kontakt os venligst på telefon: +45 22 266 255 eller 
service@baadmanden.dk