Hvad Kan Vi?

Hos Båd-Manden.dk er vores vision, at give vores kunder den helt rigtige rådgivning og service. Her bliver du altid mødt af et smil og en følelse af at være velkommen, samtidig med at du vil opleve en professionalisme i topklasse og en rigtig god service.

Vi tilbyder en personlig og skræddersyet løsning til netop din båd - ikke to både er ens, og det er derfor vigtigt for os at vi er i øjenhøjde med kunderne. Hos os får du fuld gennemsigtighed, og en positiv og tryg oplevelse.

Martin er mekanikeren, og har mere end 15 års erfaring indenfor marinebranchen. Ham vil du naturligvis finde på værkstedet eller ude omkring på havnene, hvor han kører Danmark tynd, og arbejdet udføreres på havnen eller hjemme hos kunderne. Vi henter og bringer også gerne din båd, så vi kan få den hjem på værkstedet.

Installation af bovpropeller og påhængsmotorer, er en af vores helt store mærkesager, og det er opgaver vi er meget glade for at tage ind.

Martin har specialiseret sig i vedligehold og reparation af bådmotorer, hvad enten det er en påhængsmotor eller indenbordsmotor. Vi forhandler nye og brugte motorer, og er leveringsdygtige i servicedele til de fleste mærker.

Vi arbejder med originalt specialværktøj, og har testudstyr til udlæsning af alle motormærker. Vi har mange års erfaring, med installation og vedligehold af al elektronisk udstyr og elektriske systemer.

Vi monterer og installerer alle typer bådudstyr, med fokus på detaljer, finish og ikke mindst et perfekt udført stykke arbejde, med produkter i topkvalitet.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password