Hvem er vi?

Du kender vores navn Båd-Manden.dk.

Du kender vores logo - den "blå mand", så nok bedst kan beskrives som en blanding af Kaptajn Haddock og Skibber Skræk.

Men hvem er mennesket bag? Og hvad er historien egentlig?

Martin er født, og opvokset i Odder. Familien har altid haft båd, og Martin har siden barns ben været med på alt fra fisketure på havet, sommerferie på Tunø og hyggelige eftermiddage på Gudenåen og Silkeborgsøerne.

Interessen for mekanik har altid været stor, og Martin har brugt utallige timer i værkstedet, hvor han har skruet i knallerter, biler, motorcykler, bådmotorer og endda sin mors vaskemaskine - dette faldt dog ikke i så god jord.

Derfor lå tanken om en uddannelse indenfor bådbranchen heller ikke fjern, da han som 16 årige skulle vælge sin retning i livet.

Martin blev elev hos Marselis Bådudstyr - senere AFI Marine - i Århus. I forlængelse af butikken, havde Martin adgang til et mindre værksted, hvor han blev mange erfaringer rigere igennem sine 4 års læretid. 

Igennem de næste 7 år, fortsatte Martin indenfor bådbranchen, både hos Afi Marine i fysisk butik og på værksted, og på webshop hos ShipShop.dk og VetusOnline.dk. Dog begyndte drømmen om at starte sit eget snart at spire, og i foråret 2018 blev Båd-Manden.dk født.

Virksomheden startede i det små, med en webshop og primært udekørende opgaver på havnene.

Odder Avisen gav også en hjælpende hånd, og skrev en fin artikel om Båd-Manden.dk. Du kan læse den HER

Men efterhånden spredte rygtet om den "lille nye" mekaniker sig, og der var brug for at dreje mod styrbord og lægge en ny rute. Webshoppen blev nedlagt, og værkstedet og bilen blev udvidet til et motor- og glasfiberværksted samt kørende service.

Og det er så her Båd-Manden.dk er nu - hvilket ikke havde været muligt, uden opbakning fra familie, venner, leverandører og selvfølgelig kunderne. 

 

 -

  

I privaten er Martin gift, og har 3 mindre børn.

Familien bor på en naturskøn nedlagt landejendom, hvor virksomheden også drives fra.

Fru. Båd-Manden.dk er også så småt blevet en del af virksomheden, og tager sig af diverse opgaver på kontoret mm.

Broholmeren Manfred, er også en stor del af Båd-Manden.dk. Han er blevet en slags maskot, og er ofte med i bilen, når Martin er ude på havnene.

  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password